Applicatie rollen

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Wed, 09 Nov 2022 om 10:54 AM op Mark Duijkers

Standaard zijn er een aantal rollen, deze zijn bekend onder systeem rollen. Rollen gelden per applicatie. Sommige systeem rollen kunnen aan gebruikers gekoppeld worden.

Rollen voor het uitvoeren van de applicatie

• Anonymous

Geen gebruikers rol maar een rol de applicatie om data anoniem te tonen.

• System

Deze rol wordt gebruik om te koppelen aan acties binnen een pagina. Wanneer de applicatie zelf zijn vervolg stap automatisch moet uitvoeren zoals het versturen van een automatische email als een acties compleet is

• Authenticated

Deze rol wordt gekoppeld aan een gebruiker die ingelogd moet zijn

• Custom rollen

Alle rollen die je zelf toevoegt zijn voor het uitvoeren van de applicatie

Rollen voor het beheren van de applicatie

• Department

Gebruiker krijgt toegang tot departments beheer van de applicatie

• Scheduled task

Gebruiker krijgt toegang het schedule task beheer van de applicatie

• User

Gebruiker krijgt toegang tot het user beheer van de applicatie