Dashboard maken

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Tue, 15 Nov 2022 om 01:37 PM op Mark Duijkers

Het kan handig zijn om data soms in een overzicht in te laden. Een grafiek kan worden gemaakt bij de page waar de data beschikbaar is. Een grafiek wordt gemaakt op basis van een beschikbaar filter. Maak daarom altijd eerst een filter aan.

De compensatie App gebruiken we in het voorbeeld

Een filter is gebaseerd op een bestaande regel. In ons geval maken we 3 filters eerst aan.

1. Compensatie goedgekeurd
  2. Compensatie afgekeurd
  3. Compensatie aangevraagd

Daarna maken we 3 grafieken aan, kies zelf een format wat bij je past.

Wij maken voor nu een counter aan

Als je de gewenste grafieken hebt gemaakt. Kun je deze op iedere Page tonen. WIj maken nu een aparte Dashboard om zicht te krijgen in de huidige status.

Maak weer een sectie aan en voeg in de sectie de grafieken

Data beschikbaar maken

Je kan de data beschikbaar stellen voor verschillende rollen

Maak een online pagina aan met de gewenste rol

Je kan het dasboard nu bereiken via de url