Applicatie aanmaken

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Wed, 09 Nov 2022 om 10:05 AM op Mark Duijkers

Om te beginnen navigeren we naar de overzichtspagina 'My Applications'.

Klik hier op de knop 'New Application' en kies hierna nogmaals voor 'New Application'. Kies een bijpassende, duidelijke naam voor je applicatie en kies hierna voor 'New Application' om je applicatie aan te maken.

Je applicatie is nu te zien op de pagina 'My Applications'. Deze heeft echter nog geen afbeelding. Deze gaan we nu instellen door gebruik te maken van de studio.

Ga met je muis naar de applicatie, als het goed is zie je nu 3 puntjes verschijnen in de rechter bovenhoek. Klik hier op en kies voor 'Studio'.

Je word nu naar de pagina geleid waar je je applicatie kan bewerken. Ga op deze pagina naar Configuration en klik op Application Settings. Hier zie je een grote knop 'Add Image', kies een afbeelding en klik hierna op 'Save'.

Als je nu weer terug gaat naar My Applications zie je dat dat de afbeelding ingesteld staat als thumbnail van je nieuwe applicatie.

De applicatie zelf is nu nog leeg, in het artikel Formulieren aanmakengaan we verder in op hoe we formulieren aan kunnen maken in een applicatie.