Werken met rollen

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Wed, 09 Nov 2022 om 10:14 AM op Mark Duijkers

Open de applicatie in de studio, ga naar configuration en klap het veld authorization open en klik op het kopje roles. Kies voor new en geef de nieuwe rol de naam 'Behandelaar'. en druk op save.

Ga naar pages en kies het formulier dat je gemaakt hebt in het artikel formulieren aanmaken. Voeg hier een nieuwe sectie toe met het label 'Behandelen', voeg hier een element met het label 'Reactie' en een element met het label 'Datum afhandelen'.

Om het behandelaars gedeelte enkel zichtbaar te maken voor de behandelaren klikken we eerst op het label 'Behandelen', en daarna op het kopje logic. Klap het veld roles open. Wanneer je 1 keer op een rol klikt krijgt deze lees en schrijfrechten, wanneer je 2x op een rol klikt krijgt deze alleen lees rechten. Geef de rol 'Behandelaar' lees en schrijf rechten op de sectie 'Behandelen', en enkel lees rechten op de sectie 'Neem contact met ons op'.