Gebruikers toevoegen & verwijderen

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Tue, 15 Nov 2022 om 01:15 PM op Mark Duijkers

Ga naar het Home scherm waar je al je applicaties ziet. Open de applicatie Studio en druk dan op Configration

Druk op Team members. Hier vindt je het gebruikersoverzicht. Deze gebruikers hebben toegang tot de applicatie.

Team Rollen

• Studio

Indien aangevinkt krijgt de gebruiker toegang tot de studio. In de studio kan hij de gemaakt applicatie onderhouden en aanpassen

Toegang tot

• Administrator

Heeft compleet toegang tot de applicatie. Kan ook de configuratie van de applicatie aanpassen.

Compleet overzicht rechten

AdministratorStudio
Configuratie

Applicatie settingsX
IngerationsX
TreesX
SchedularX
ThemesX
UserX
RolesX
Team membersX
Pages

New PageXX
Editor PageXX
Remove Page
X
X
New applicatie
X

Gebruiker toevoegen

Ga naar het gebruikersoverzicht onder Team Member

Druk op + New

Voeg het email adres van de gebruiker toe

Druk daarna op Invite team member. De gebruiker ontvangt een email waarop hij zich kan registreren voor de applicatie. Als hij nog niet bekend is binnen de applicatie ontvangt hij ook een email om een account aan te maken

Gebruiker verwijderen

Ga naar het gebruikersoverzicht onder Team Member.

Druk op de 3 bullets achter de gebruiker en daarna op Delete

Audit

Van iedere gebruiker wordt bijgehouden wat zij aanpassen binnen de applicatie