YAML/OpenAPI 3 importeren

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Tue, 08 Nov 2022 om 04:22 PM op Mark Duijkers

Ga naar het Home scherm waar je al je applicaties ziet. Open de applicatie Studio en druk dan op Configuration

Druk op integrations

Druk op + New

Kies voor Import OpenAPI3

Heb je een yaml bestand dan kies je voor file

Geef een base URL en druk op Load Methods

Selecteer de methodes die wilt importeren en druk op Create Intergration

Controleer de gegevens en vul aan waar nodig, met de knop Execute kun je de koppeling testen