CM Payment Module

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Mon, 14 Nov 2022 om 11:49 AM op Mark Duijkers

Configuratie

Ga naar het Home scherm waar je al je applicaties ziet. Open de applicatie Studio en druk dan op Configuration

Druk op integrations

Druk op + New

Kies CMPayment

Name

Geef de integratie een naam en vul de gegevens die van je CM hebt gekregen in.

Payment url

Basis url van jouw CM aansluiting . bijvoorbeeld >  https://gateway.acceptance.cmpayments.nl

Client Id

Het id van het CM store-account, bijv. bf46acd2af6678f7870faa8ec23ea34450bd7bdf

Client secret

De secret key die nodig is om de API te mogen gebruiken, bijv. 9eee220a0be7e73ed5312976e6f7ca4b059a9ee0

Payment Methods

Vink aan wat van toepassing is.

Certificate

Wanneer je mTLS bij CM aan hebt staan is het gebruik van een certificaat verplicht.

Gebruik

Ga terug naar de Page om CM in de stap te zetten.

Voeg het element Payments toe

Ga naar de eigenschappen van het element.

Kies hier de zojuist aangemaakt provider

Maak een mapping op de gegevens van de betaler:

Voeg in de page een element van het type Money toe voor het veld Amount field

Voeg in de page een element van het type Email toe voor het veld Email field

De overige velden zijn van het type Text Input

CM payments is nu onderdeel van de Page